

KRITIKAL BILBO: Ta roślina znana jest za wspaniały zapach i intensywny owocowo slodki smak, oraz wygrala różne konkursy w całym kraju.
Jej efekt indyjkowy jest potężny ze względu na jej pochodzenie i krzyżówka ze Skunkiem. Roślina jest szczególnie doceniana w Bilbao, Hiszpania gdzie ta odmiana została wyselekcjonowana i utrzymywała status ulubionej przez outdoorowców przez wiele lat. Jest również najczęściej wybierana na pierwszą uprawę indor.
KRITIKAL BILBO jest łatwa w uprawie i osiąga wspaniale rezultaty przy minimalnym nakładzie pracy i uwagi. Jest średniej wysokości krzaczkiem i rośnie bardzo szybko. Faza kwitnienia produkuje tłuste i ciężkie kwiaty i kilkoma liśćmi. Topki są wypełnione aromatyczną żywicą i warto tu wspomnieć że zapach jest bardzo intensywny.
To jest prawdziwy smakołyk. Ta roślina dojrzewa w 45 dni kwitnienia w pomieszczeniu, na zewnątrz jest gotowa w drugiej połowie września.